Да не го имаш несвесно потскршено дисплејот? Мене ми личи на таков проблем. Само на инстаграм е вака или на сите апликации?
Го немам скршено дисплејот.Не,на Инстаграм и Снапчат(не толку често на снап,само кога отварам снапови на една личност,кај таа личност секогаш така ми дава).
Дали машкото и женското стапало се исти по одреден број? Порачав едни патики, но бидејки не се од тука, треба братучед ми да ги земе, е сега должината на стапалото ни е исто како што ми кажа и ми рече подобро да земам еден број помал од тие што сум ги порачала, он кога ги пробал за еден број големи му биле, сега не знам, дали два броја да земам помали или еден?
Јас имам купено една од Дм (свилен материјал) и една од Њу јоркер (како плишан материјал). Подобра сметам дека е првата, зашто вторава создава топлина
Јас пред 7 години имав габична инфекција на раци. Отидов на државно во Штип во Здравен дом. Ми дадоа преагресивни креми и води. Бетер бев. Отидов кај Мите Нилолов (приватен во Штип. Кај Пиринска има приватна ординација) ми правеше испитувања, ми даде и орална терапија. Ме оправи искрено, ама не е во ред што е многу скапо и цени си дава од ракав. А, и доста после тоа слушав поплаки за него. Има и една нова Анџелка мислам. Ама, повеќе е она за естетски корекции. За Кочани не знам.
@vitamina Начекав еден рецепт на италијански,па не сум сигурна во гугл баш Lievito in polvere пециво ли е?