Едино што ми текнува е на Битпазар, има една тезга, продава една женичка разни треви и чаеви и на Зелен пазар во продавниците за здрава храна случајно ако имаат.
Pokonkretno jas se naojgam vo Avstralija trebase maj na odmor da si odime Makedonija no nisto so koronava pa sega baram nekoj koj bi idel navamu da mi donesi lek.
Што се случи со библиотеките,ќе ги отворат или? Некој посебен ангажман од владата не гледам. Испратив и email и порака(до владата),ама нема никаков одговор.А и библиотеката не одговара.
Не знам дали ги има ама не би ти препорачала да ги пиеш , дали си ги прочитала негативните ефекти? Дали знаеш како делуваат , најчесто додека ги користиш може да се исчистиш од акни ама откако ќе прекинеш пак ќе ти се врати состојбата , треба да се најде причината што ги предизвикува акните ако не си во пубертет и да се искорени а вакви таблети само ги маскираат симптомите.
При крај на мај мораа да ми ја откажат нарачката од Book Depository зошто ја имав порачано од почетокот на март и се' до тогаш наводно во пошта кај нас не примале нарачки од Англија поради короната. Дали знае некој дали сега примаат? Се мислам повторно да порачам од BD. Дали можеби во јуни на некој му стигнале книги од BD?
Не се за мене , ама од дерматолог од турција се препишани и таму купени ама не знаевме дека ќе се случи се што случи и земавме малку количински