Oргинали има во Lining (поранешно Орка) во ГТЦ на приземје и во Веро. Имаат дрес, шал, капа, ранец и паричник.
Брат ми кога купуваше знам дека бараше во она runners во трговски и има секакви-од 500 па до 3000 денари.Има низ трговски во скоро сите продавници за спортска опрема
Како да го напишам на англиски Шиљо од мики маус? нели мики е mickey mouse, е сега како се вика шиљо на англиски? ама објансив
Дали може да уплатам за полагање возачка со некој друг документ бидејки оригинал сведителство немам во мене, а немам ни копија. Ми текна на индекс, на сведителство од 8мо?
Поодамна беше ама ако не се лажам мислам дека со сведителство од 8мо одд. се пријавив за возачки зошто во моментот бев матурантка и немав сеуште сведителство од 4та средно. Сепак да не има некакви промени, препрашај си дали може таму кај што треба да уплаќаш за информација од прва рака .
Која беше страната, за прикачување слики, за после да се пратат преку ЛП? Ама да не бидат видливи сликите на интернет?
јас кога праќав во ЛП ги ставив во албум на фејсбук, ама тој албум можев само јас да го гледам и така ги праќав линковите од сликите
Луѓе да ве прашам да не знаете каде може да ми ја поправат рачката од куферот? Значи онаков куфер на тркалца, и сеа таа рачката што се извлекува за да се влече куферот беше пластична и ја потегнав така малце посилно и пукна, се распрсна на 100 парчиња, така што лепење не доаѓа предвид, ми треба нова рачка да ми вградат, вметнат, или да си купам па да си ја ставам, битно кој знае нека кажува, многу е битно и хитно! Фала.......
Јас на оваа ставам. Ако не го дадеш линкот ти, никој не може да ги види сликите. http://www.femina.mk/out/?id=1cf02de677 ... .imgur.com
може да ми кажете ако знаете кај да видам шо документи треба да се поднесат за промена на возачката дозвола, нели морало до 1 октомври, а јас се заборавив барав на сајтот на мвр ама успеав да најдам