Девојки, ме интересираат две ствари. Прво, пред да го фрлам телефонот низ прозор на некоја т-мобиле продавница, кажете ми како можам да ги исклучам тие пораките што доаѓаат откако ќе му спуштиш на некого (значи ти ѕвони некој, ти не се јавуваш, туку му спушташ и ти иде некој текст за да и пратиш порака на особата дека си зафатен или да те бара подоцна или што и да пишува ) едит: најдов за ова решение Второ, дали може да се вари чај со сушена брусница, значи онаа што се продава на кг. Знам дека чајот во пакетчињата од Виталиа содржи плод од брусница со мешавина, ама не знам дали вака може да се користи и каков ќе биде Фала многу
Зависи.Имаш корнизи од 1000ка во Бриколаж, имаш и поскапи, зависи каква е. Исто и за драперите,и во Бриколаж има, не ми текнува точно колку беа, 400-500 метар, да не те лажам не сум сигурна баш.На БитПазар имаш убави, ама јас како што гледав не се многу ефтини.
Некој кој знае у колку саат се полага за прашања за возачка? Мислам дека секаде е у исто време, иако не е у ист ден
Со нивна маица 250 ден. Те молам просветли ме и мене,зашто преку глава ми се пораките -_- Во чаршија каде што продаваат куфери,има еден човек што поправа куфери.Влези таму во некоја продавница каде што продаваат и ќе ти кажат кој поправа.Јас исто сум прашала и зависи од куферот ама најмногу до 600 ден ќе те фати,за ја смени цела рачка.
Пршањето можи е глупо амаај да си прашам јас пак Значи сакав од апарат да префрлувам слики на ком.и на неќење сите ги избришав можи нешто да се направи за сликите или џабе ми е све?
^ Мислам дека може. Може да се направи бек ап на сликите, сите да се вратат. Тоа треба да прашеш некој кој се разбира повеке од технологии, на пример можеби некој кој поправа апарати, мобилни телефони итн. Еден другар направи така несакајки и му ги вратија.
Да ја однесеш картицата кај некои од професионалените фотографи.Тие имаат програми за враќање на избришани слики.Е сега и тоа не е сигурно, на една пријателка успеаја да и ги вратат на мене не.Пробај па ќе видиш.
Ви благодарам девојки ќе одам ќе прашам а да одам кај овие што сликаат дуќаните што прават лики ова она така?
http://www.topshop.com.mk/pest_reject_a ... p=18&pcs=1 Го има некој користено ова?Како ви се покажа?Сакам да купам па затоа прашувам... Само побрзо ако може... и дали може за мушички?
Ако се разбираш повеќе од компјутери или ако имаш некој познат што се разбира има recovery програми на google ќе најдеш сигурно, бесплатно ќе си симнеш и ќе си ги повратиш сликите без проблем.
Откако го купивме, комарцине живи не изедоа, и си има иста количина на бубачки може и поголема.... Па сега види ти!