Вака сега, јас добив картичка за македонски производи и во Техномаркет видов некои работи од Братство Охрид, АМА Техномаркет не работела со картичкава. Ќе може некоја да ми каже каде се продаваат производи на Братство? Дали имаат некоја нивна продавница или од каде можам да купам?
23, 3, 3а, 3б, 5, 15, 15а - Сите овие одат од центар Лиса до рекорд. Автобуската е од спротивната страна на Лиса центарот а се симнуваш баш на рекорд, на самата станица. Спојлер: Мапа
Кое е најбрзо карго, ако вие испраќате производ? Треба да вратам патики во спорт м, па би сакала што побрзо да се вратат.
Нема потреба од таква дрскост. Очигледно е дека погрешно сум прочитала инаку никогаш не би дала намерно погрешни инструкции. @Irenaiki Се извинувам и се надевам дека не ти создадов никакви проблеми со пристигнувањето.
Па не е дрско. Само сакав да кажам дека си грешка. Не знам што дрско гледаш? Да не требаше срциња и ружи да постирам со коментарот за да не е дрско.. Глупости
Јас не знам колку сум во право. Нека ме поправи Еден Член. Но, како што видов изработува многу убави украси за на маса со кактуси. Ептен ми се модерни. Не знам дали прави и за други луѓе или само за себе. @ЕденЧлен
Благодарам на тагот,изработувам секаков вид на украси,ако сака членката нека ме контактира по пп,па ке и пратам повеќе изработки.
Ви се поклопуваат ли периодите во сметките од евн? Пример претходниот месец е рачунато до 10.06, а во наредната сметка почнува од 07.06? Сега ги средував сите сметки за оваа година и секој месец има преклопување од 3, 4 па негде и 7 дена. Ова испаѓа дека тие денови ги плаќам два пати.
Убава идеа, ама не сум во Мк. Баш паметот ми одеше на нешто во тој стил, ама се што пребарав на интернет ми е некако многу едноставно, неможам да најдам нешто соодветно. Зборувам за некој повреден подарок На еден начин да и се заблагодарам на луѓево за многу голема помош. @ЕденЧлен бидејќи се занимаваш со ова може ќе имаш повеќе идеи
Фала ти мн. Уште нешто, ако некоја знае ќе и бидам благодарна. Колку се сигурни спорт м за враќање на пари? Треба да им вратам патики и коа ќе ом стогнат да ми вратат пари на сметка. Ама се плашам да не зезнат, па останам и без патики и без пари
Некој да се преплатил на некој од плановите на Spotify, мислење/препорака? Реков ај да се откажам од пиратерија заедно со USA акаунтов.