Вчера бев во сити мол, затворено беше. На фб страната немаат некоја информација уште, не верувам да отвараат месецов, надежно грешам.
Пред неполна недела поминав од таму и сѐ уште имаше насекаде известувања залепено дека не работат поради ситуацијата. За следна недела не знам, ама ако го отвараат сигурно ќе напишат на фб дека повторно се враќаат.
Како може да смалам јакна за еден број? Постои ли некоја опција или да ја дадам на некој и покрај тоа што ми е подарок од драга личност
Многу тешко да се смали јакна на шнајдер. Скоро невозможно, каква и корекција да се направи се губи моделот. На шнајдер само фармерки кратење, теснење и фустан евентуално. Другото потешко.
Зависи што материјал е, може да се пушти на повисока температура во перална, и после во сушилна. Ама да не се уништи скроз, треба да се внимава. Ако е 1 број, би требало да може да се среди вака.
Ве молам за помош - каде во Скопје можам да најдам фолија и гумена маска за Huawei Media Pad T5 10 инчен. Каде се не бев или фолиите се за 10 инчен ама се подолги, или има футроли на преклоп....
A dali znas dali moze da se izvadi citav so zejtin mozelo so ocet probav no ne se izvadi ? Ke odam na doktor za 1 sat no da probam prvo taka
Здраво, дали некој знае како можам да дознаам чив е бројот што ми звони ? Во оператор ако прашам ќе ми кажат таква информација или?