Здраво, дали некоја има купено фустан од Ателје Коцарева? Како и се движат цените? Дали на готовите фустани може да се направи корекција ако треба да се стесни или да се попушти некој фустан?
Дали некој има картичка од д дпортска опрема да ми каже како ја користи читав сега на нивната страно но некако не е убаво објаснато некој што знае да ми помогне. Фала
Може и во евра, но мислам дека не баш на секое место. Имам приметено на туристичките места цената во евра е малку поголема (логички).
Дали се продава видео плеер (за големите касети од пред 15-20год.) некаде во продавнициве за техника?
Мајка ми чисти со сјај од лимон. Тура, го трие и пика в машина. Немам искуство, зависи од што е флеката. Ако е полоша остава прво да покисне.
Можеш да прашаш во Базаро, на фб пиши им. Мислам над одредена сума беше бесплатна доставата (мислам над 500 денари). Лани имаа, може да имаат и сега.
Ако се сосема бели, пробај во варикина да ги оставиш. Провери на шишето за сооднос, ама мора да се сосема бели, инаку ќе ти се направи едно делче побело
Има во ДМ сапунче за флеки. Ги вади одма, ама треба брзо да дејствуваш, да не ги оставиш неколку дена да упие флеката.