Симни си ја апликацијата и најави се со број ќе ти стигне код кој треба да го внесиш и ќе можеш да си ја видиш состојбата.
Здраво дечки, може ли некој да ми каже каде можам да најдам работи за шанкер? Сакам да поклонам шејкер, мерило и некои други работи кои се потребни за работа во шанк. Каде во Скопје можам да најдам се од тоа? Фала ви!
Снимивме филм со другарките. Добив предлог дека во Германија имало нешто како ако снимиш филм да го пратиш нз каде. И можеле да те одберат да глумиш во други филмови ако им се допаѓаш. Дали има кај нас нешто такво? И дали некој имал искуство?
Последен пат менував пред неколку години, па не сум сигурна многу за информацијава, но мислам дека беше околу 150ден.
Се ближи роденденот од татко ми. Дајте ми некоја идеја ако знаете. Минатата година му зедовме коњак и 2 чаши за коњак. Сега да не биди пак пијалок. Инаку непушач е, табакери, запалки не се во игра. Секој предлог е добредојден
Девојки од Охрид и Струга, ќе можете ли да ми кажете продавници за долна облека кај што продаваат голем број на корпа на купачи? Над F корпа, толку голем.
На AliExpress кога подесувам начин на испорака, која е разликата помеѓу Estimated delivery on 10/05 и estimated delivery on 08/26, т.е. што означуваат бројчињава?
Не мора да чекаш до номеври. Јави се закажи кога има термин и сликај се за двете во исто време, потпис од родител ќе треба само и тоа е тоа. Не треба прво лична карта па пасош, можеш наеднаш.