Да редовно Нема шубе маска си ставаш плус мислам дека не примат повеќе во салон туку една по една ,незнам по другиве како е
^ Нема да згрешиш и тоа што мислиш дека неможе да се извади средствово ги вади Некој сеа да бил брзо во завод за вработување ,се има некој пријавено или уште неработат ?
Не, после камени мост од десна страна, кај што се подигаат изводи од матична книга на родени, имаат посебно собче.
Види на Бит пазар или па ако сакаш поквалитетни има и во Сетек, но не знам за цената. Зависи за тебе која е пристапна цена.
Дали некој што е од Битола знае дали мвр (внатрешни) работат во сабота? И во работен ден од колку до колку часот?
Здраво, денеска бе да искубам веѓи на едно место но ПРЕТЕНКИ ми ги направија. Ми ставија фарба но со едно измивање таа спадна. Порано на едно место ми ставаа обична фарба за коса и подолго траеше на веѓите таа и сега сакав да ставам но незнам која е за бринети девојќи и како се прави смесата ?
Искуството што го споделив беше во нормални услови. Сега со Коронава можеби и нема да ги гледаат сите потписи, сепак зависи од Факултетот. Ако повеќето немате потпис најверојатно нема да е проблем.