Кај мене на факс пример, имаше професорка што не даваше потпис и да си ги завршиш обврските по предметот ако така и фркне. Знам многу луѓе што така им направи. Запишаа следен семестар. А ако исполнуваш услови за сите потписи, ок би било да ги имаш сите
Нема поента така, еден предмет само ќе треба да запишам во наредниот летен а како што знам не е дозволено така. Како и да е, ќе се распрашам пак, фала.
Каде го има средството? Во врска со редовното пријавување во АВРМ треба да ги известат невработените лица со смс порака и да објават на нивната страна.
Каде можам да купам сребрени ланчиња, обетки ? Зборам за сребро, не за порачани ствари за доларче од алиекспрес,а тука напупмани цени од 1000 денари+
Мислам дека ќе можеш да запишеш семестар но, ќе мора да го презапишеш предметот, освен доколку предметот ти влечи услов па не можеш да ги слушаш предметите од следниов семестар.
Во старата чаршија имаш продавници за сребро, исто така на рекорд веднаш до Vicko и на рекорд зад автобуската постојка до пекарата жито леб ли беше. Можно е да најдеш нешто и во ГТЦ. Среброто инаку, шо најчесто се среќава во промет е означено со 925(sterling) или поретко 999(fine).
Сум порачувала за поклон од vivien.srebren.nakit на инстаграм, имаа пристојни цени, ама тоа малце поодамна, сега не знам како е.
Дали може некој на кратко во ЛП да ми објасни како да отворам сметка, за скенирање на фискални од УЈП?