Мислам дека не возат периодов ради што бараат тест на граница. Редактирано: Од групара на Галеб. Се надевам не е проблем што објавувам со имиња. (слика горе)
Ама во Србија не бараат тест за Мк , затоа прашав, се јавив на автобуската во Ск ми рекоа само еден термин дека е околу 21 часот и тоа ич не ми одговара, затоа мислев да не има од,некоја агенција превоз до таму
Знам дека не бараат тие за нас, но бидејќи обратно бараат е потежок и поисплатлив транзитот. Затоа многу компании не возат. Еве прашај во Вакчаре, можно е да возат. Сигурно поминуваат од Скопје до Врање успат.
Треба да имаш емајл адреса од ујп и преку таа сметка се логираш на мој ддв симнуваш апп од плеј стор ги следиш чекорите на апп и тоа е тоа после си скенираш сметки
Погледни на веб страните прво од Сетек, Нептун, Техномаркет, Анхоч и другите продавници за техника. Бендисај си лаптоп, па посети ја продавницата да се информираш. Спореди ги и цените, бидејќи мене ми се случи лаптопот нестрпливо што го купив од една продавница "на попуст", во друга редовна цена да е 1000 и нешто денари поефтина. Криво ми беше кога по само 2-3 дена приметив.
Не знам на кој факултет студираш, на Економски доколку ти фали потпис одиш си го плаќаш 500 денари и ти заверуваат семестар.
Прво треба на линков да се регистрираш со твојот меил: https://e-pdd.ujp.gov.mk/ppf/register.seam После ќе отидеш во УЈП за да ти го прифатат барањето, нема потреба ништо да однесеш. Од кога ќе те прифатат таму ќе ја симнеш апликацијата МојDDV и можеш да почнеш да скенираш.
Можеш било κаде да се обратиш ќе ти понудат голем избор. Во Сκопје, Веро џамбо на штандовите, за таму е сигурно. Во Гтц неκоја парфимерија или дм марκет. Во Охрид во трговсκиот сигурно има по парфимериите или по тезгите аκо, саκаш поефтино.
Јас имав таква боја од Golden Rose. Не сум дома, можам да проверам бројче ако сакаш. Баш како гел лак изгледа и не се лушти дел по дел за брзо.