Девојки Аутанот штетен е? Јас ретко се мачкам со него, ама ете сега купив заради вирусот, па има некој силен мирис.
Дали може да се скрати саат на саатџија? Mоже е глупо прашањево, али јас не ни носам часовник, па еве сега добив, ама пустиот многу ми клапа. A ремчето не е кожно, туку вакво: Jaс стварно не знам дал некој сака да носи толку широк саат, или пак има дебела рака. Aма ја не би го носела така.
Спојлер Може, да. Ќе ти го помести крајот, делот на закопчување за колку правоаголници сакаш и ќе го подеси да ти биде таман на рака. Мајка ми пред некое време го направи истото.
Фала, што праша. И фала, што одговори. И јас моментално носам еден саат, ама стварно ми е преголем. Немам баш слаба рака, ама стварно ми е преголем. Цело време ми шета горе-долу.
КОлку пари се движат отприлика малите патни торби на тркалца, оние најмалите ко за викенд,ама квалитетни,не од кинескине продавнички?
Каде во Скопје можам да најдам слична ваква татратка ? Со спирали и преградена на повеќе делови ? Освен на зелено пазарче дали има негде по поголемиве маркети ?
070 328 618... Еве го.. Вчера бев, 80 денари е една таква табла тие ја викаат да се испечати, што сакате може да има на неа, може со ваша слика, може и нивна и тие си имаат како база да речам... За 10 минути се правела, немора ден порано, ми рекоа ќе дојдеш на лице место ќе ти ја направиме... ОГРОМНА БЛАГОДАРНОСТ ОД МЕНЕ ДО SweetChild !!!
Со гаранција може да се скрати сат на сатџија. Баш јас пред еден месец однесов исти таков со такво ремче и ми мереше колку такви треба да оддели и ги извади и после ми ги даде во случај пак да треба да се вратат назад тие. Значи може, и мене ми беше широк, а сега е таман. Некаде околу 10 до 15 минути трае кратењето, ќе си почекаш ако не ти се брза и имаш готов сат.
јави се на информации и побарај го бројот.Ако не го знаеш бројот за информации пиши на гоогле број за инфромации македонија и ке ти го даде.
Феминки знаете ли од каде можам да си купам карта за mtv ema 2012 во Франкфурт е на 11.11.2012. Има некоја страна да си нарачам, ќе ми купат и од Германија ама незнам од која страна. Да не знае некој?
Жени помагајте итно е битно е. Ќе пишам и во семинарски работи со надеж дека некаде ќе добијам одговор. Кај да најдам информации за витамин М ?? Иронија на се е што најдов на едно место кое испадна дека напишаното е уствари за витамин Б9 мислам, односно фолна киселина. Ве молам за помош за понеделник ми е , а немам ни почнато.Нема да имам ни време да ја научам па да ја презентирам. Се надевам ќе стигнам барем да ја напишам.