Дали постои некоја апликација за продавање облека, но да биде достапна кај нас и да има можност да се внесе друга картичка наместо Paypal? Нешто како Depop (оваа само Paypal опција има за плаќање).
Мојагардероба ти е за тоа. Малку тешко ќе ти биде да ги продадеш зошто нема многу активни таму. Лично ја имам користено дали 4 пати сум продала нешто, има и многу измами.
Ја знам таа страна, катастрофа е Мислев некоја странска апликација, да можеш да праќаш работи низ цел свет.
Поднесов барање за извод онлајн и ја одбрав опцијата да си го подигнам од шалтер, ама не пишува за колку дена ќе биде готов. Да не знае некој?
Веќе ми стигна мејл, неколку часа откако поднесов барање. Ми пишува: Вашето барање за издавање на извод од УВМК е обработено! Можете да појдете да си го подигнете вашиот извод во матичното подрачје. Што значи ова? Веќе можам да го подигнам?
Некој што има соларно да ми пише ме инт нешто да прашам ако има да ми помогне некој да ме контактира фала
Дали на граница треба српски државјанин да прикаже ПЦР тест за да влезе кај нас? И дали можат и они со лична карта да влезат? Итно е
Ако е само за транзит кој трае 3 саати не треба тест. А притоа се потпишува и изјава дека за 3 саати ќе помине. Инаку за престој мора тест. И мислам дека може со лична карта.