Дали може да се примаат пратки, конкретно Алиекспрес преку пошта бидејќи поштиве беа врзани со Еуростандард банка?
Пратките немаат врска со еуростадард, поштата беше само врзана со платен промет, а за пратката не е никаков проблем.
Имам вакво слично, како фустан е, ама искрено краток ми е некако иако е подолго од ова малце, прашањето ми беше, дали може на снајдер да се направи како џемпер, поточно да се скрати до пола, убаво ли ќе изгледа така ако се направи? Спојлер https://m.aliexpress.com/item/32950...0841c0b1b86447882539ff629df167e&is_c=N&gclid= ако некој правел счично нека сподели искуство
Можеш накит, некое поквалитетно вино или друг вид алкохол доколку личноста воопшто конзумира нешто такво, а јас од некои блиски добив и пари, зависи што преферираш ти и какви ти се можностите.
Па не иде баш со фармерки, а суќни воопшто не носам затоа ме интересираше дали може некако да се среди да биде како џемпер...
Јас на мојата најблиска пријателка и земав бисерен гердан, средна класа, бидејки знаев дека ги обожава бисерите @Norah Jones мислам дека прашуваше за Новина, доколку си во можност, погледни надвор, сега месечината е во фаза на Новина, односно фаза на прво осветлување, ке остане вака два дена, веднаш ке стигне до првата половина
Пари се секогаш најдобра опција, па потоа да си ги потроши на што сака, но проблем е сумата, тешко се одредува да не е премалку или премногу, незгодна ситуација. Може накит, чанта, паричник, некој украс/предмет симболичен за професијата. Сепак зависи до личноста и нејзиниот вкус.
Накит. Види во OUXI, имаат убав накит со Сваровски, а и попусти често. Ако има алка Пандора и приврзок Пандора е убава идеја. Евентуално некој часовник убав. Сепак ти ја знаеш најдобро и што сака да носи највеќе. Пари според мене се неиновативен и досаден подарок кога станува збор за блиски пријатели.
Штом е за многу блиска подобро поклон, пари како крајна опција, искрено мислев за некоја не премногу блиска прашуваш. Уште нешто што ми падна на памет е карикатура, само не знам кој како го сфаќа, за некои е детско, нормално сите сме различни.
Јас мислам да и дадеш 500 или 1000 зависи колку ти се можностите. Или ако не сакаш пари да даваш можеш да и купиш нешто што би и користело а штом сте поблиски можеш и да ја прашаш што сака.
Има во Европа како корпа за дипломирање, има вино, бонбоњера, и такви како хартија на стапчиња пишува среќно дипломирање и уште нешто мислам имаше. Можеш тоа и евентуално некое ланче или алка од Сваровски во зависност од буџетот. Мислев на вакво нешто...