Епа не може. На 15.08 бевме таму на кафе, аква паркот е забранет за гости од надвор заради пандемијата.
И мене ме интересира од каде може да се купи апаратче? И ако знае некој разлика помеѓу Iqos 3 DUO и Iqos 3 Multi? И за цигарите препорака, моментално пушам Winston плаво, па соодветно на тоа кои одговараат од Iqos?
На неколку наврати ми го оштетуваат возилото. Не можам да знам кој е точно, но веројатно се работи за иста личност. Што можам да превземам? Знам дека е противзаконско местењето на камера во кола... Друго решение?
Ги има heets така се викаат ги има повеќе ќе си купиш повеќе и ќе видиш кои ти одговараат инаку и во сити мол на први е доле таму прашај ќе видиш и во охрид имаат ама ако си од ск оди во сити мол ем ќе се прошеташ ем ќе си го купиш ајкосот
Знам дека ги има heets, ме интересира која е разликата меѓу дуо и мулти. А за јачина на heets баш прашав во Веро не знаеше да ми одговори продавачката.
Паркирај ја во близина на објект што има камера што снима во околината и ќе можеш да им побараш да ги премотаат снимките и да видат кој ти ја оштетува колата.
Со дуо пушиш 2 цигари последователно без да се полни апаратчето, а мулти повеќе беа 8 или 10 што всушност е и максималниот број на испушени цигари со едно полнење. Со дуото можеш околу 20 цигари со едно полнење. Отиди до Капитол или Сити мол има штандови детално ќе ти објаснат и за апаратчето и за патроните. Мене sienna најмногу ми се допаѓаат. Мислам дека има и видеа на youtube, можеш да погледнеш.
2400, 3700 и 4300. Првото е постар модел и мислам дека е намалено сега на 1900. Едит. Има web страна со сите информации, па разгледајте си. https://mk.iqos.com/mk/pocetna
Дрогата е релативно скапа, не може родителите да не приметат по финансиите кој ги троши детето дали конзумира или не исто и по самото однесување. Јас од 10 метри би познала лице кое има конзумирано било каква дрога во последниве неколку дена а не пак родител своето дете, а тоа што ќе му прави тестови за дрога може и лошо да влијае на самодовербата на детето кое се труди да се одвикне од пороци. Од искуство ова го кажувам.
Во денешно време е многу лесно да стигнеш до дрога, а и не е нешто прескапо, а они си имаат пари. Јас имам 25г. и познавам луѓе што конзумираат и знам дека и за малку пари може да се набави, зависи од квалитет и количина. Детево чудно се понаша, и јас се сомневам дека сеуште конзумира, но не знам не сакам да грешам душа, прашав тука и пренесов на мајката, па што понатаму она си знае.
Дечки дали знаете дали преку пошта сега нормално може да се испрати писмо до друга држава (со оглед на тоа што никакви уплати не се вршат во пошта) ? И дали знаете колку отприлика би ме коштало до Германија да го пратам?