Јас прв пат слушам за витамин М,но за фолна знам.Оди до некоја аптека и побарај фолна киселина и мислам дека на упатството ќе најдеш доста корисни информации,можеби не доволно за семинарска,но барем од некаде ќе почнеш
Еве и јас да ти одговорам. Да , знам пред пола месец му купивме на брат ми, ги имаше од броевите 2,6,8,10,12 и еве уште ги користи. Имаше едни како помеки ама ние од потврдите купивме, оние меките влакната им паѓаат и на цел цртеж влакна има па овие некако поише ни се свиѓаа
Ајде домаќинчиња - дење повеќе нема ефтина струја, така? Или има само во недела? Ако има во недела од колку до колку часот е? А навечер е од 22:00 часот до 06:00 наутро?
Во Лептокарија во Просветно дело - редот со Форнети. Има и во последниот ред, пред пицеријата, менувачницата и Хепенинг, редот кај паркингот има уште една книжара. Треба во Просветно да принтаат од узб.
Каде се наоѓа Аванти во Скопје, каде што се продава роба на мало ? Ама не ми кажувајте за Аванти што се наоѓа на Бит пазар, таму на големо продаваат...
Грешка си, не продаваат на големо на Бит пазар, од кај такво нешто? Инаку уште една продавница Аванти има кај рампа Кисела Вода.
^ Ахаам, епа океј... фала на информацијата. Така мислев затоа што пред некој месец била сестра ми и така и рекле.
Дали во основно за добиено место (1,2,3) на државен натпревар менторите добиваат нешто? Награда,парични сретства...
Мислам дека не, но има нешто поради кое што го напишав зборчето мислам. Во основно, една моја соученичка освои 1 место математика, па со менторот беа на патување до Охрид.