Каков ви е интернетот овие денови? Ја сум на телекабел оптички интернет и неколку дена сецка на 2-3 минути ама доволно да ти пречи во работата. Каков е по другите опертори?
На Вип/А1 ми беше катастрофа. Пошто работам од дома фрустрирачки. Го пријавив проблемот, испадна дека е до рутерот, го сменија пред некој ден, сега супер е интернетот. Пријави во телекабел, може е од таму проблемот, ама ако се губи често конекцијата може до опремата да е.
Дали имате порачувано нешто оd ali expres последниве 2 месеци и дали стигнуваат пратките (навреме или каснат)?
Мене уште ми нема стигнато пратка од февруари, искрено за неа изгубив надеж.. Сега чекам пратки од јуни, се надевам ќе стигнат деновиве.
Za onie sto ja posetile Danska, mi treba sovet sto da si spakuvam od garderoba, no za ova vreme. Decko mi ako go prasuvam,samo cador bi zemala
Јас сум била во Данска ама зимно време, навистина е ладно и дува студен ветер ама ако треба сега да одам едно ранче со најосновни работи нешто слично како дечко ти и ич не му ја мислам. Убаво да си поминеш.
Колку mg дневно е препорачливо да се конзумира? Брат ми вика по 5 капсули пред секое јадење, мене тоа ми е премногу..
5 се премногу... Не пишува нешто на кутијата? Валјда едно-две дневно е нормална доза. Ако беа за 5 наеднаш едно апче ќе беше 2000mg.
На кутијата пишува 1 апче дневно, ама он ги нарача капсуливе зошто видел на интернет дека многу помагаат за акни, еве тука пишува 3 пати дневно по 2,000-2,500мг
Skoro mesec ke bidam tamu, ne biva samo so ranceto Cicko Google vika garderobata da bide kezual, ama pusto makedonce si saka ponekogas da si se dotera Tnx na sovet
Од мое искуство, пасошот со педигре го извади човекот од каде што е купено кучето. Ова беше пред 3-4 години. Не знам дали е се уште така.