Чипот е околу 800 ден, вакцината за беснило (која е задолжителна) е околу 600 ден. Мислам дека треба и апче за прочистување да прими и да се заведе. Не знам дали треба да се плати уште нешто, мене пасошот ми го дадоа од одгледувачницата. А кучето ги има примено задолжителната вакцинација на 40 дена и ревакцинацијата?
Вие што скенирате сметки, дали ви работи “Мој ДДВ”? Кога ќе го внесам пасвордот ми пишува “нема конекција до УЈП” и не ми отвара.
Така беше вчера кај мајка ми на тел., си реков се има одјавено па кој ќе бара пак пасворди, оставивме за денес Значи проблемот не е само кај нас
Дали може да ми копираат документ на подебела хартија (пример како корица од тетратка, таков картон)?
Да. Во книжарниците има картончиња во боја (има и бели). По 10 денари ти е едно. Имам копирано на такви. Прашај во најблиската книжарница, сигурно имаат.
не знам дали има за ова некоja тема, денес си купив припеjд сим картичка од А1, и од некоja причина не можам да вклучам 4G, имам само 3G.. имам iphone 8 и ja одбирам оваа вариjaнта некоj совет?
Јас сум фотокопирала во книжарница. Нели и таму фотокопираат. Можеби има и во фотокопирница. Дали провери во турската чаршија?