Зошто на iknow иако има цела сесија пред нас ни пишува паѓате во приватна квота поради недоволно кредити?
Тоа е. Јас кога бев во Бугарија таа мрежа ја користев ама јас имав интернет во Еу земји. Доле во забелешка ти пишува дека интернетот е побрз ако ја избереш таа опција. Друга нема.
Мене така ми направи дека од зимски семестар некои оцени не ми се внесени, а ги имам положено. Провери да не е до тоа. Ама ќе се поправи автоматски веројатно ако се среди.
Јави се во А1,мислам беше 1234 бројот ,побарај интернет дали е тој број, таму ке ти кажат што да правиш,мислам ке ти стигаат порски последователно,за да ти се инсталира за да имаш интернет.
фала! да, таа си е таа. не знам зошто и со неа пак ми пишуваше 3G. случајно пуштив роаминг да биде исто вклучено (иако сум во мкд) и сега ми стои LTE, и со тест го испробав интернетот побрз е.
Имам обична трансакциска сметка во комерцијална. Дали може да ми пратат пари од странство во евра на таа сметка или треба да направам нова? Значи ми треба IBAN и SWIFT да ми испратам, а јас немам таква информација за постоечката сметка. Да прашам во банка, или воопшто не постои можност за тоа на истата сметка?
Јас имам сметка од комерцијала и уште на времето кога ја отварав беше поврзана и со девизна сметка. Најубаво е да се јавиш и да прашаш дали имаш девизна сметка на истата што ја имаш отворено.
Јас кога ќе избришам порака по неколку дена пак се враќа и стои додека пак не ја избришам. Дали е до телефонот или до апликацијата не знам. Почекај неколку дена и рефреширај кога влегуваш во дм, може и тебе така ќе ти се појават.