Кои македонски веб страни се опозициски, ако воопшто има такви? Или тв канали, ама на интернет нешто ми треба.
Tв канали - Aлфа, Tелма, 24 вести така-така, Aлсат. Bеб страни - плусинфо. Oва ти кажувам проопозициски, или насочени кон позицијата, не се апла прогласени, ма да секој ова го знае.
Насочени кон позицијата или опозицијата? Итно ми треба да испратам нешто што знам дека позициските страни или канали нема шанси да го објават.
За сигурност знам дека ако земеш државен историја имаш седум дневно летување во Охрид. Ти даваат диплома и на менторот. Сега се мислев дали даваат и парични сретства. Зошто знам дека во средно даваат на менторите парични сретства. Спојлер Јас бев историја, но оваа година ќе одам пак зошто стипендијата не се важи од седмо мислам. Не земав место .Па,некако наставникот се однесува лошо,мислам да не давале нешто пари па, за тоа да му е.
Може ли да се донираат книги во библиотека ? Дали има во Велес некоја фабрика за рециклирање на хартија ?
Ќе може некој да ми објасни што значи тоа евентуално? Јас мислам дека е нешто како демек веројатно,можно... Ама што значи тоа -Се чувствувам евентуално ? или пак чувството е евентуално . некако несфатливо ми е..
Ќе да си плавуша. Се чувствувам евентуално е од виц за плавуши. Не можеш да се чувствуваш евентуално.
Евентуално е термин кој во превод значи: -по можност -во случај на потреба или по потреба -во случај да се деси нешто -случајно
Има во супермаркетите, конкретно јас имам купувано од Тинекс ама штом имаше таму, би требало да има и во другите супермаркети.
дали некој е информиран колку пари се сега тестовите за полагање на возачка?изјавија дека ќе бидат електронски сега на компјутер ќе се полагало пак ќе има некое намалување на цената...
Ова го најдов на интернет. http://megamobil.com.mk/products/store/mobilna-galanterija/1004/baterii/17/ericsson Оди во контакт, и види каде се наоѓа.
Каде да најдам кутивчиња за храна, нешто вакво, само може и од друг материјал, не мора баш пластично вакво?
Во базаро гледав. Имаше и со две и со три прегради. Со капак, пластични, само поцврста пластика од оваа. Неможам да се сетам на цената точно ама не беа скапи