Во Веро има вакви пластични со повеќе прегради, на две нивоа и се преклопуваат, многу се убави. Околу 100-150 ден се.
Дали и ако да, што се носи на некој кој заминува на студии во странство? Цвеќе, или што? Стварно поим немам
И јас го купив од Џамбо, 189 денари, многу е практично бидејки собира таман од лепчињата сечени на Жито Лукс во големата преграда и во малите прегради по желба, а одвоени се со граничник па така нема да ви се мешаат кога ќе ги преклопите.
Дали некој знае каде се тржат часови по ваков танц? (незнам ни јас каков е) http://www.youtube.com/watch?v=2cehkSxO ... re=related
Само со печатење на купони како сакам попуст се: lapaj.mk toptan.mk Освен тие што ги пиша WomanIнРед: unisales.mk kolektiva.net voskopje.com И сите попусти од сите страни собрани на едно место на bagatela.mk
Феминки знаете ли од каде можам да си купам карта за mtv ema 2012 во Франкфурт е на 11.11.2012. Има некоја страна да си нарачам, ќе ми купат и од Германија ама незнам од која страна. Да не знае некој?
Доколку не е за тука прашањево слободно преместете го Сакам да прашам како оди процедурата за ставање на факултет во мирување. Колку пари плаќаш и дали ти ги враќаат документите.