Како може да видам средствата преостанати на wizz account до кога имаат важност? Имав дел средства со важност од 24 месеци, дел со важност од 90 дена, и од кога резервирав карта не ми дава детален преглед тие што се останати до кога треба да ги искористам
Пиши на фејсбук италика персонслизирани производи по нарачка и таму имаш ако не можеш да ја најдеш страната пиши ми
Дали некој има информација околу пакетот мерки 100 евра за партиципација за студенти од семејства со намалени приходи во месец март? Ми кажаа дека можело да се аплицира...
Канцеларијата ЕДНА ТОЧКА НА УСЛУГИ во чии склоп има шалтер за изводи на МВР почнат е со работа од денес. Ама разбрав дрка имало гужва,се чекало ред. Ако толку ти треба , зошто не си порачаш по нет? Па и да платиш 100 ден повеќе бар до дома ќе ти го донесат и нема да чекаш пп шалтери.
Благодарам не знаев дека има и ваква опција. Мене не ми е многу итно зошто реално имам извод ама копија е и од нотар заверена на задна страна ама ми промрчеја не било исто како нов изваден извод. Прашав на нотар ми рекоа нема врска валиден е и на 100 ума сум се уште.
Во чаршија има 20 златари минимум. Поефтини се и има огромен избор. Јас од таму купувам, гтц, сити мол се изгор скапи, а истото го добиваш.