@x.Daisy.x @fana и јас знам дека е валиден, дури пак препрашав на нотар да не има законски измени со кои не сум во тек. Мене ми го примија вака изводот ама со забелешка да доставам нов.
Ако бараш копија, побарај на пазар3, често огласуваат. А ако бараш оригинал, тогаш некоја специјализирана продавница или Нептун, Техномаркет, Сетек, Деде Компјутери и слични продавници. Ако ти е стар модел лаптопот, не ни мора да инвестираш во оригинален полнач.
Јас си купувам често жолто и бело злато од една златара во Стара Скопска Чаршија. Ali или Ami Gold се вика, карши Peko продавницата на почеток од чаршијата, од страна на плоштадот Филип Втори кога одиш. Сега за сега сум задоволен од таму.
Креми млеко за тело што имаш дома тоа ставај цело време треба да ги негуваш редовно нема одеднаш да ти омекнат
Во МВР во зградара на Македонска Телевизија. Пополнуваш барање: Потоа уплаќаш, се сликаш и чекаш да ти се јават или да ти пуштат порака. Прво нешто кога ќе дојдеш во МТВ (задниот дел на зградата, што гледа према Вардар) е да одиш на шалтерот лево и таму да побараш "барање" за државјанство и да си го пополниш и доставиш.
Девојки извинете што пишувам во оваа тема, сигурно има посоодветна, но итно ми е. Зачував едно маче што ми дојде во двор. Остана трудна, роди мачиња и ги подаривме малку рано очигледно бидејки не живееме сами во куќава па имавме проблеми моравме да ги дадеме, да не објаснувам штетата е веќе направена. На мачката и остана млеко во градите, повикавме ветеринар, ја виде и рече дека мора да ја боцка бидејки и беше стврднато млекото и кажа дека може тумор да фати ако не се третира. Ја боцна и рече дека ке биде во ред. Помина некое време, мачкава беше во ред и ја стерилизиравме. Докторката после стерилизацијата кажа дека сеуште има млеко и кога ке се опорави ке треба да прима антибиотик. Вчера повторно ја боцнаа со антибиотик сабајлето и цел ден беше ок, но денеска не е добра, цел ден лежи што иначе не е нормално за нејзе бидејки е многу весела, не сака ништо ни да јаде ни да пие и задните ноџиња не и се стабилни, кога пробува да се исправи паѓа. Се јавив на ветеринар и рече дека не било страшно, делувал антибиотикот, реагирал на млекото и најверојатно има болки. Сакав да побарам совет ако некој знае да ми каже нешто многу ми е жал и страв да не и се случи нешто...
Постои ли ваков бутик во шуто оризари,така ми кажа таму се наоѓале а и онлајн праќале..нешто не ми е сигурно.