Казеин, не казаин. Инаку е главниот тип протеин од кој е составено млекото. Во млеко од разни животински видови го има во различна концентрација. Во конкретното сирење го нема зошто не е направено од млеко.
Знае ли некој како се ресервира карта за А1 drive in cinema? Бидејќи не се купува карта на новната страна а и не враќааат на маил..
Уште денес е. Мислам завршено е до 12 тековниот ден можеше да се резервира, ако не е резервирано се унапред.
Океј, ова може ќе звучи смешно но јас сум Моника од Friends. Како ги чистите, перете патосниците за вежбање??
Има некој искуство со фејк airpods слушалки? Каде да најдам, колку се, дали добро функционираат? Фала
Вакви подесувачки полици кои може да се додадат во плакар има низ МК? Не ми се чека 2+ месеци да нарачам онлјан...
Јас имав од алиекспрес е беа (се) ок ама ги баталив пошо не сум фан на слушалки општо, а ги купив од љубопитност. Ама за парите беа ок.
Јас ги купив пред некој ден од уличен препродавач. Првин гледав на јутуб како да ги конектирам и двете во исто време, ај тоа успеав и фунционираат, ама многу брзо се празнат. Саат време максимално слушање музика ако е фул батерија. Многу малку. Сега ме мрзи и да ги полнам стално и така стојат. Јас не би ти препорачала, ги платив 400 денари, а истите во мобилариве видов за 1200-1500 денари.
Некој искуство со лабораторија Генеа лаб? Ја видов на Групер, имаат некои пакети за испитување хормони со ок цени, но прв пат слушам за лабораторијава
Другарка ме прашува дали доколку го остави на мирување факултетот и не запише зимен семестар, кога ќе почне пак да иде на факултет на пример другата година зимен семестар пак исто ќе продолжи? Тогаш ќе го запише зимен и летен како што си идат?
Јас летово нарачав кратки и долги целосни пантолони, тие со прерамки горе. Мене ми се супер, материјалот им е топ. Како тренерки се. По 1600 ден. беа двата пара. Бројот ми се погоди, ама пред тоа им пишав за должина.
Каде во Скопје печатат на облека(маици, дуксери итн...), ама да не е само онака 1:1 формат сликичка од предната страна. Малку попрофи ми треба.