Темата масажа не е многу активна, па затоа тука да пробам да прашам. Некое место од групер што имате земено купон да пофалите некое студио? Фала ви
Зошто за да користам word ми бара да го платам?? Прво бараше да се најавам, едвај се најавив, сега не можам да го користам додека не платам.. Итно ми треба, знае ли некој како да го средам ова?? Има ли начин да не треба да се плаќа?
Знаете ли каде точно во Скопје можам да однесам фармерки да ми ги офарбаат? Сум чула за некое место во Чаршија али не знам точна локација.
Немаш потреба, види на Јутуб или викни информатичар ако неможеш. Да не мислиш на @glassdesign.mk? Јас ништо не ставам само со гел или помада.
Мораш да го преинсталираш office, во случајов со пиратски. Еве ти линк, само следи инструкции не се грижи нема вируси. https://www.thepiratecity.co/softwares/microsoft-office-professional-plus-2019-free-download/
Немам Х, ама би требало да е исто. Оди во settings, general, скролај најдолу и ќе најдеш опција reset. Ќе ти се отвори нешто вакво, кликни на erase all content and settings, ќе ти побара само да напишеш лозинка и толку е..
Јас најдов кај нас во продавница за парфеми, козметика, фарби за коса, не се од најпрофесионалните тие од 2-3000 ден, ама вршат работа, веќе ги пробав . Побарај од таму каде што живееш, ако си од Ск ќе најдеш обавезно во такви продавници штом јас овде најдов.
Дечки знае ли некој од каде да најдам Течна епоксидна смола и силиконски калапи (за епоксидна смола)?
Dali doktorot smee da dava podatoci za zdrastvenata sostojba na pacientot na luge koi ne se ni rodnini ni nisto? I dali mozam nekoja postapka protiv toj doktor da se pokrene ?
Не смее никому, ни на познати. Има закон за заштита на правата на пациентите. Можеш да тужиш. Ќе ти треба доказ, сведоци, нешто што би потврдило на суд дека баш за тебе зборел. Оти ако рекол на пр. "Имам пациент со тоа и тоа..." сосема е легитимно со оглед на тоа дека не искористил име, или друг личен податок, може да зборува за проблемите на пациентите се додека не ги каже кои се.