So ime i prezime zboruval za moj blizok za zdrastvenara sostojba,a toa voopsto ne e ni tocno sto go zboruva,otide na drug doktor i pronajdoa sto e problem..
Брат ми, го легитимирале за неносење на маска, му запишале податоци но, не му објаснале каде и како да ја плати казната. Помош?
На уплатница во банка, кога ќе му дадат уплатница во банка дека уплатил, нека си направи фотокопија за не дај боже и нека ја даде уплатницата во полициска станица во населбата каде што живеете.
Татко ми се враќа од болница. Не знам што да му земам освен торта, балони...? Мислам и некое мало меченце да му земам. Се договораме со сестра ми и ми вели ептен било детски.
Мене кога ме легитимираа и земаа податоци, ми дадоа и уплатница каде да платам и ми кажаа во рок од 8 дена на пола се плаќа казната. Пример ако е 20 евра, 10. А и во спротивно ако не ја плати казната ќе го гонат на суд и не знам колку се множи...
И детски е. Не пречекуваш родилка па балони и мечиња. Торта може за добредојде жив, здрав или нешто што смее да јаде. Ако треба дома пак да лежи и одмара повеќе време можете пижами да го частите.
Дечки кај можам да најдам рачки за кујна како на сликите? Изгледаат како 'вкопани' внатрешно на елементите, а надворешно се по целата должина на елементот? Ако имате некоја онлајн страна, многу ќе ми биде од помош.