Зависи од моделот, оригинал тренерки секогаш носам XS или S, имам 53 кг и 168 висина, наведов оригинал демек поточни им биле бројките ама сепак јас секакви носам тој број, демек за оние што не се оригинал едно бројче поголемо требало
С дефинитивно. Ако е широк модел и хс ќе и чини, ама пошто сепак се тренерки, треба да се полагодни за носење.
здравоо, би сакала да ве прашам дали некој од вас вадел потврда за работен стаж од Фонд за пензиско и инвалидско осигурување ии дали знаете дали се плаќа? Фала ви
Здраво дали некој знае што треба да направам со документи во кои датумот на раѓање не е ист. Баба ми во еден документ е запишана дека е родена во Мај а во посмртницата дека е родена во Јули и сега не ми ги признаваат документите..
Sakam da prasham dali lice sto primalo nega, sega e vekje pocinatovmu sleduva nekakva paricna lomos odnsocijalno i ako da sto i kako da se napravi, znae li nekoj?
Сте слушнале ли за ''хватац снова''? Во последно време многу често имам кошмари, сонувам лоши работи кои истите ми делуваат многу реално, има некој искуство со тоа? Велат се става до креветот и ги тера лошите соништа, функционира ли барем, ако некој го има да сподели искуство