Во мало чорбалоче стави алуминиумска фолија (обложи го) стави малку сода бикарбона, и топла вода. Остави го да постои и после исчеткај го со стара четка за заби.
Ај ве молам тие девојки што сте од Велес и Куманово да ми предложат убави лонџ барови, или пак некои поубави места за преку ден на ручек и некој пијалок, сепак да се со пристапни цени. Бидејќи не сум од таму не ги знам местата. Фала ви однапред
Во Велес би ти препорачала Гардениа на езеро или Интернационал во градот исто и Етаж имаат вкусна храна
https://www.protis.hr/products/details/vivax-imago-led-tv32le70-dvbtc-mpeg4-hd/79145 Имам ваков телевизор. Дали некој што има познавање може да ми каже дали телевизорот поддржува директно поврзување на интернет (да пуштам youtube) или да уклучам кабел од телефон па на телевизорот да се емитува? И ако може, ве молам пишете ми каков кабел треба да купам за од телефон да гледам на телевизорот? Милсам дека @ЕденЧлен знае вакви работи. Или било кој друг ако може да ми помогне. Фала
Ако неможеш преку вифи да се поврзеш од телевизорот купи chroomecast, дома на еден постар телевизор имаме и од таму си гледаме јутуб, нетфликс..
Речиси сигурен сум дека телевизорот не поддржува wi-fi конекција или апликации бидејќи не е SMART TV, за директно поврзување на ТВ со телефон и/или со компјутер потребен ти е HDMI кабел. Само ќе им кажеш од кај шо го купуваш со која намена ти е, бидејќи од едната страна ќе ти треба HDMI порт, а од другата страна може да има USB/HDMI и порт за телефонот.
Каде во Скопје би ми препорачале да купам или да си нарачам од интернет комплетен сет за правење нокти?
Имам сретнато на овие online продавници што се (Online shopping, Izzi shop), се продава педикирски и маникирски сет, кој што не е скап ( 300-400 ден.)
Како што најдов статии на интернет, на 09.11 информирале дека на 10 и 11 ќе прават исплата, не знам дали во теков на денов ќе се изврши исплата... Не знам ни која е процедурата ако треба да се поднесе приговор за неисплатени средства
Има некој користено вакво чудо? Добро звучи за брзинско затоплување на креветот, ама некако ми е страв дека има електроника. Или џабе ми е шубе?