^ Фала ви женски. Сега пробував, на почетокот малку ме збуни, Ани добро е што забележа. Ќе ве частам ако добијам добра оценка по математика.
Едно прашање: дали знае некоја точно кај се наоѓа библиотеката на историја на филозофија на Филозофски(денеска ја скапавме барајќи и не ја најдовме) Друго потпрашање, ја барав во библиотека кај Даниела Нов Органон од Френсис Бекон ама ја немаше и требаше да ја барам таму, ама не ја најдов. Или некој што не знае кај се наоѓа библиотеката, ама знае кај ја има книгата на нет да ми прати линк. Фала однапред.
Можеби ќе поставам глупо прашање, ама дали може да се ослабе местото околу клучните коски? И ако може, како? Спојлер
^ Баш Анабела ја читав пред некој ден. Таа од статичен точок најмногу таму ослабнала. Ахх..колку сакам испакнати кулчни косkи
во петок одам за Виена, и сега ме интересира дали тоа што иам бесплатен интернет на телефонот (пошо сум на сметка и нели ми следува) важи и за таму? Спојлер 90% сум сигурна дека не важи, али ипак да си прашам
На роаминг не важи тоа бесплатното што си на сметка, само wifi каде што ќе начекаш ти е бесплатно. Изгаси си го интернетот додека си надвор зошто ќе ти ја крене сметката до месечината, по можност дури и јави се кај операторот да ти го прекинат додека да се вратиш.
Од искуство, колку сум послаба толку ми се познаваат клучните коски, ама познавам и некои слаби штици па пак немаат клучни коски. Исто со вежбање на сила и напрегање на горниот дел од телото коските се оформуваат, барем кај мене така беше. И ако знае нека ми одговори некој за книгата или библиотеката.
Амор зш ти се? Да ти скокнат и да те задават? Јајте таму чипс и не кажујте многу. Дузи, да си ми жива и здрава, убаво им кажа, те читав во модни критики. Туку како што знам јас колку си послаб, толку ти се поизразени, а и не мора да значи. Симпатични се, не викам не.
Lux јас бев пред 1 година таму за проектот по матура е сега не се сеќавам многу добро кај се наоѓаше, мислам дека беше од влезот вртиш лево и одиш право на приземје беше најубаво е да прашаш некој има потирница мислам дека на влезот од Филозофски или некој професор/ка што ќе сретнеш.
Ако не знае некој попрецизно да ми објасни точно, ако не здравје утре ќе прашувам друго не ми преостанува.
http://www.femina.mk/здравје/интимн...а-го-намалат-квалитетот-на-сексуалните-односи Ги има некој користено? И колку се?
Што убаво ми дојде ова ''симпатични се'' , а јас сакав малку да се подздебелам демек да не се познаваат ми се чинеше дека не се убави а гледам некој плачи за такви
1 Колку саати се патува од Скопје до Дојран со автобус? 2 Каде има траен отров за глувци бидејки стварно ме умреа веќе?