Дали има некој што досега полагал на exam.net? Aко има ве молам пишете ми во лп, да ми се разјаснат некои работи треба
Не бе, не... Зошто? @GrimTheReaper Поарно кашкавал млечен купи отколку веганскиот. Нема оправдание да јадеш нешто што е толку лошо и за тебе и за околината. Скоро четвртина од "кашкавалот" е палмино масло... Никој не би требало да го јаде тоа, ни-кој.
За еднаш ништо нема да ми биде. Ако бегам од палмино треба цела храна во канта да оди. 90% од сите намирници имаат палмино масло. Ваљда нема да цркнам
Нема да цркнеш, ама зошто вегански воопшто? Нетолерантна на лакоза си? Во тој случај ок. Во спротивно, купи некој локален млечен оти подобар избор е од веганскиов секако.
Не мешам намирници, таква ми е исхраната. Пример јх и протеин не јадам заедно на ден. Иначе си јадам млечен кога имам протеини на располагање. Подобро од Гауда нема, ама тој од кам ефтиниот
Нарачав чизми на интернет, ама ми пратиле еден број помали по грешка. Бидејќи не ми се исплати да ги враќам назад во USA, а чизмите се suede, како тоа да ги проширам некако а да не ги уништам
Имаше на yt видео. Ќе ги наполниш со весници, убаво и ќе ги ставиш во замрзнивач. Или ќе ги ставиш најдебелите чорапи, ако треба два пара и ќе ги дуваш со фен.
Не бе уживај, ништо не им е, сум мрзнела и сум дувала. Замисли каква бев со штикли и термо чарап, се шетав низ дома и си дував, само облечи нешто на кратки, пошто ќе зовриеш. И пуштија на крај
Си помислив и јас тоа само не знам каде има златара да е некаде во Карпош или Влае да не одам до Битпазар .
Па во чаршија е најдобро и најефтино. Сигурно чистат, јас еднаш годишно го носам. Евентуално има во ГТЦ златари, за карпош и влае не сум сретнала.