Може некој да ми објасни како се плаќа на тие апаратите што се пред ЕВН во ГТЦ? И дали морам само на нив да плаќам или смеам и да чекам ред внатре. И дали такви апарати постојат за БЕГ И ВОДОВОД. Каде може да платам без провизија за БЕГ И ВОДОВОД, каде им се наплатните центри во Скопје? Ви благодарам
Сите овие сметки можеш да ги плаќаш онлине на нивната страна Само за бег треба да си направиш акаунт за другите не треба
Dali nekoj znae kolku treba da napravis promet vo neptun prodavnicata za da moze da gi iskoristis 900 denari popust sto se?
Во ЕВН се плаќа само на апаратот, барњм мене така ми бараа. Само еднаш плаќав и тоа имаше вработен кој правеше се, јас само стоев ко теле. Водовод, а мислам и БЕГ можеш да плаќаш во наплатни пунктови. На страниците ги има да видиш која би ти била најблиску. Само многу расшетавање му доаѓа тоа за само 3 сметки. Онлајн е најлесна опција
За евн на автомат ти треба бр на ф-ра или го чита кодот од фактура некоја стара и ти го покажува долгот. Ставаш картичка и плаќаш.
Треба околу 30 000 ден за да добиеш ваучер од 900 ден. А ако имаш ваучер можеш само него да го искористиш или ако е поскапо ќе си доплатиш.
Тоа од сега ли е? Знам пред една година кога сакав да искористам еден ваучери ми рекоа треба над одредена сума да се земе производ поголем од 900 денари за да може да се искористи тој затоа не ми е јасно сега
Не знам каде живееш во Скопје, ама од бег има повеќе, на пример има блиску до Веро Центар, од Веро одиш лево, т.е во близина на хотел Центар, кај Олимписки базен. Вода можеш да платиш во дирекцијата во Центар, таа ти е во близина на мостот Гоце Делчев, кај калето. Ќе се симнеш на кејот на Вардар и таму има наплатна служба. Еве за Бег https://beg-snabduvanje.com.mk/customers/invoices/
Може веќе си нарачала, ама од мене имаат само пофални зборови оптикава. И квалитет и однос спрема муштериите
Здраво на сите. Извинете можеби е глупо прашањево ама како се проверува на страната на централен регистар дали некоја фирма е сеуште активна?
Здраво дали некој има искуство за работа во Лакталис Битола, поконкретно ме интересира за работно место аналитичар во лабораторија?