1. Каде да најдам сервис за поправка на DVD-а во Скопје? Кај што прашував не ми се нафаќаат да го поправат (не им се исплатело), мислам дека ласерот е зезнат. 2. Каде да најдам CD-а чистачи за DVD? Итно
CD-чистач за ДВД има во ЕМИ-МЕДИА, имаш ваква продавница во ГТЦ, Буњаковец, Беверли, Рамстор... Цената му е 130 ден.
Совет од патилец, НЕ СЕ ИСПЛАТИ ДА ПОПРАВАШ! Ми се зафркнаа неколку Двдеа, едното го скинав поправајќи, еден ми вика едно, друг друго. Незнам колку пари с го купила, но не се исплаќа да дадеш 1000-2000 за поправка а за 3000имаш ново двд! Свативме дека не се испати, бидејќи за неполна година пак ми се расипа. Ептен ако ти треба прашај таму каде си го купила ако уште ти важи гаранцијата.
Не ми важи гаранцијата веќе,немам намера ново да купувам него дај кажи ми ти кај ги носеше на поправка?
Каде можам да се информирам за објавени конкурси за уметнички или литературни творби, некој сајт на интернет или мора да иде тоа преку професор?
Незнам прашањево дали овде да го поставам , ама не најдов соодветна тема Кои беа цифрите за титкање oд непознат број ?
Да прашам...Ме интересира кој има Бум пакетот телефон телевизија и интернет.Дали мегу тие програми ги има и Фокс Крим и Фокс Лајф и Спорт Клуб?
Овде можеш да предложеш некое твоја творба и сл. http://www.kafepauza.mk/ Оди предложи содржина и потполни ја табелата Инаку мислам дека има повеќе сајтови со таква опција само треба да се побара
Дечки ми треба помош во врска со една задача. Колку вкупно членови на УМС ВМРО ќе бидат помеѓу 1000 најсреќни кои утре ќе одат за Белград?! Џаст кидинг,реторичко е!
Од Центар кога одиш накај Капиштец по Иво Лола Рибар, пред Католичката црква сврти десно на ул. 29 Ноември и одма првата лево, во втората куќа е.