На 25ти октомври мислам. Дека треба да е последната недела од октомври. Спојлер И баш ќе треба да стануваме порано. Едит. Грешка. Арно што ме исправија. Убаво си кажав кој ден, ама датата ја утнав, којзнае што израчунав јас.
1. Околу 2ипол до 3 часа, зависи дали ќе патуваш со деловниот, кој не застанува секаде или со оној кој застанува ама баш секаде и прави паузи. 2. Траен нема, пробај во земјоделска аптека, мада мислам дека трајно решение нема, обиди се да го отстраниш изворот, ако е до тебе, ако не е до комшиите, односно ако имаш некоја храна која провлекува глувци тргни ја, ако имаат комшиите мораш да поразговараш со нив.
Знае ли некоја да ми каже за колку пари би можела да продадам народна носија? Не знам како се движат цените. Благодарам однапред.
Женски имате ли број од оној чевларон што се наоѓа позади министерство за правда и палома бјанка? Ако некој ме сфати на кој мислам...
Да не има некој информација (знам има мажени девојки во Грција), како е ситуацијатаво Солун? Протести, немири ова она? Или можеби нешто најавено за петок?
Sakam da ve prasam dali nekoj vozel tocak do markov manastir ? dali e bezbedna i dobra patekata ako voopsto ja ima ? [mod-kirilica:3lu2cm15][/mod-kirilica:3lu2cm15]
Луѓенца заглавив во превод на еден збор, како би превеле габер, габерова шума од македонски на англиски?
На бит пазар,поточно на женскиот пазар,тука мислам дека каде и да прашаш ќе најдеш. Јас сум купувала,по 10 ден се.
Како се прави линкот? Мислам ме сваќате што сакам да ви кажам? На SunFemina мислењето? (Бројче што е)
Линкот го пастираш во таг, после еднаквото (пр. [url=www....јче'. На крај после текстот, затворен url таг.
Незнам зошто мислењето ми било избришано... знам дека беше на латиница, ама од мобилен бев уклучена. Ретко пишувам на латиница, не разбирам зошто ми го избришале... Исклучоци зарем нема? Како се вика продавницата што е како ривал на Пренди? (не Певекс, не Мана... )