Девојки барам некоја ваква рамка, но поголема. Дали знаете каде би можела да најдам? Некоја идеја за поклон за втора годишнина од врска?
Ако сакаш нешто со слики можеш сложувалка со слика од вас двајцата да купиш, карикатура, исти печатени маички, пижами, старки, да уплатиш за викенд (ако е изводливо со коронава), да му направиш рачно изработена честитка, тегла со пораки 'зошто те сакам', оние коцките како рубикова со ваши слики (не знам баш точно како се викаат)...
Луѓе како да извадам мирис на мувла од облека, еден дуксер сум го собрала влажен некогаш и сите алишта што стоеле со него сега копаат на мувла, ги перев со оцет, со сода, на сонце ги оставав, ништо не помага, едино на вриење ги немам ставено ама плетени ствари се ќе се уништат. Стварно не знаѓ веќе што да правам, за беља пола и повеќе е облека на маж ми, цело време ми галами за тоа, нова облека.
@1209 да пробаш со ова го имаш во Тинекс околу 130-150 ден. За дезинфекција на алишта е, има пријатен мирис и може да се користи и на ниска температура 30-40 степени.
Дечки имам важен гостин од странство па би сакал да ми препорачате некое добро место во Скопје кај што има добра храна..
Убави се Colorado, приближни се колку вистинската, повеќе делуваат како да е жива, затоа тој вид се најскапи, нема да згрешиш
Дали во new yorker ја намалуваат цената на капутите? Не идам често во оваа продавница па затоа прашувам, видов еден многу убав ама не беше нешто баш евтин во споредба со други или воопшто да не чекам намалување?