Дали некогаш во животот ви се паднала било каква награда од ваков тип на вас или на што го познавате?
Да на Милка пакетчињата се такви, ако уште ги продаваат. Не ама многу напињаат со кометарите па молење за лајк. За што? За книга од 500 денари... @shz мене ми се има случено така, на Јутуб има видеа како може да го проби, ама сите податоци ќе му се избришат и ќе се рестартира одново.
Тоа е точно, но има луѓе што напињаат ептен за такви работи и зборам за луѓе што имаат вишок пари за фрлање! Ќе спамаат по 30 коментари, ќе означат секој жив и див, ќе просат за лајкови и да не ги ни знаеш.
Јас имам две другарки кои на секој можен гивавеј се пријавуваат со по еден куп коментари, ништо немаат добиено. А некои локални фирми гледам доделуваат на нивни луѓе, пријатели или роднини, зборам за тие што ги знам од мојот град.
Да не знаете некоја онлине страница на фб или иг каде што има убави детски јакни за 5-6 години со присојни цени?
Дали Фиоре во Скопје што беше уште постои? Дека го барам на гугл и не ми искача, само во Куманово стои дека има.. Одамна не сум била, некој ако бил скоро?