Да, групата ќе стои, а доколку сакаш да стои и разговорот ќе направиш chat backup (во settings на самата апликација). Едит- ова е доколку го зачуваш истиот телефонски број, а ако земаш нов прво ќе го смениш во change number.
Направи backup пред да го смениш телефонот. Settings -> Chats -> Chat backup -> Backup (зеленото) Може да направиш и дневно, неделно или месечно редовно да ти прави самото backup што е многу подобра опција.
И јас се интересирав за ова, и се распрашав убаво. Има една апликација, Phone Clone се вика, преку неа новиот телефон може да го поврзиш со стариот и да ги префрлиш сите апликации што ги користиш, без оглед на тоа што нема плејстор. Ова накратко објаснето. Јас сакам да си земам пак Huawei телефон, оти сум задоволна, ама тоа што нема Playstore ми беше проблем. На официјалната страна на Huawei Macedonia има повеќе информации.
Во тобакото веднаш до (во склоп на) Зоолошка градина. За цени... ќе си видиш таму за свој џеб кои ти одговараат.
Дали може да пратам нешто на една личност, но да не ја откривам мојата домашна адреса или нема шанси така?
Можеш ако отидеш директно во базата на Каргото. Ама име и презиме има и телефон... Прашање: Имате ли видено некаде машки карирани долни пижами? Може и комплет да е, може и посебно.
Во една од соседниве земји ми треба да пратам па затоа, не во Мк, за име презиме и број ми е ок, за адреса не ми се пишува баш