Здраво сте имале ли проблем во пораките да ви пишуваат а да не стигнат за смс мислам исто и вие да пишуват и таму да не е стигнато а да пишува дека е испратено некој со вакоц проблем има ли
Како се рачуна на факултет просекот на iknow што го пишува горе, како се пресметува ако може некој да ми објасни, ако не му е тешко, фала
сакам да прашам кај кои огласи за работа бараат документ за осудуваност? Еднаш ми побараа негде 2012 може, после тоа никогаш повеќе. Сега не знам дали повторно би ми побарале дека знам важноста му е 6 месеци
Секој работодавач може да ти побара, но претежно бараат за администрација и слични државни позиции, по банки, осигурутелни компании...
Дајте идеја што да купам за подарок за лотарија за на работа за колеги што не ги познавам. Буквално немам една единствена идеја, се' ми делува глупаво.
Некоја новогодишна шоља Со овој подарок како прво ќе ги одбележиш новогодишните празници, како второ практичен е, ќе го користи секој, како трето може било кој да го користи, полот не е важен.
Може чаша новогодишна со внатре чоколатца. Може некој новогодишен украс како куглите со вода внатре и сл.
Новогодишна шоља, свеќи миризливи, украс некој, пепелник ( доколку се пушачи), луле исто така, шал/марама.
За ти од твојот компјутер да чепкаш на нечиј друг компјутер. Тој ти дава username и password се уклучуваш и правиш што сакаш.