Прв пат закажувам електронски за лична карта,кога ќе отидам да се сликам треба ли да им покажам дека имам закажано или они си имаат податоци во компјутер.А и пишува како потврда ќе добијам маил,но немам добиено има ли тоа врска?
Заштитни маски со интересен дизајн/ боја/ материјал? Да бидат достапни веднаш да ги купам ( не со карго достава и слично) и да не се над 150 ден
Dali nekoj znae broj od a1 vo kocani da se javam mi treba informacija za edna karticka no od salonot ne od operator broj
Дечки колку време е потребно да легнат пари на денарска сметка, во 11 уплатив на сметка кога ќе легнат?
Неколку пати сретнав прашања за калапи за колачи, дека барате не само новогодишни, туку и други. На фејсбук видов дека во Базаро донесле и акцијата трае до 27 ми. https://www.facebook.com/270658506320978/posts/3523203517733111/
Сакам да пратам мал поклон во друг град. Имам само адреса но не и телефонски број за да ги контактираат кога ќе стигни. Дали мора? И за што би се одлучиле, карго или пошта? И едното и другото да се дали ќе ми ги расипат китенките и дали постои некој посебен начин на паковање? Глупости прашав ама ко не знам...
Мора штом е препорачано и лично на рака треба да им се предаде. За Карго знам дека со сигурност мора. Ама за преку пошта препорачано колку што знам може и без телефонски број. Ако не ги најдат дома ќе им остават картонче да појдат во пошта да си го подигнат. Карго Не постои посебен начин на пакување. Како ќе го спакуваш така ќе го предадат. Ама посигурни ми се Каргото. Отколку поштарине во Пошта.