Може е глупаво прашањево но да прашам.. сакам да порачам нешто од luxe fashion macedonia но читав сомнителни коментари па сакав да прашам дали доколку порачам нешто кога ќе стаса дали ќе можам веднаш да го отворам да видам па ако нешто не е во ред да го вратам?
Во најлонска ќеса стави го поклонот и убаво залепи ја/затвори ја ќесата. Ако праќаш преку карго мислам на самата пратка треба да залепиш информации до кого праќаш.
Да,секако дека ако нешто не е во ред со производот по нивна вина каргото за враќање ти е бесплатно,доколку сакаш да го вратиш поради погрешна величина каргото е на твој трошок.
Neznaev kade da go postavam prasanjevo pa zatoa pisav tuka vrabotena vo komercijalna banka?mi treba da prasam nesto
Сакав да прашам пред да пробам пред да го платам каргото , одма кога ќе стаса производот дали ќе можам назад да го вратам доколку ги нема сите работи или нешто не е во ред?
Мора да платиш па да отвориш, инаку каргото не ти го дава. Јас имам порачано од луксе и тоа што е дојдено изгледа како на сликата, но материјалите се катастрофа. А неколку пати не ми имаат ни пратено, а се правдаат дека каргото го загинало и не праќаат повторно.
Не најдов соодветна тема. Знам дека за судските службеници според закон дека може да бидат членови на политички партии, но не смеат да мешаат било какви партиски активности во текот на работното време. Што е со практикантите? Дали и за нив важи истото?
Бидејќи оваа тема е по активна од темата али експрес ќе прашам овде. Сакам да порачам едно ланче и пишува цена 1.39е,и одоздола пишува after discounts from:0.50e,и кога одам да го купам прво пишува тотал 1.39е а под него пишува тотал 0.50е и за да се плати пишува 0.50е.И сега за колку ќе го купам за 1.39е или 0.50?Не ја користам често страната и не ми се јасни тие работи.
Дај линк од ланчето. Не секогаш е free shipping, можно е за тоа да се доплаќа. Или можно е да имаш некој купон ако од истата продавница имаш претходно порачувано, па ти одбива 0.50 на цената.
Мене ми дава цена од 1.66 до 2.49 долари, зависно која варијанта ја бирам. Еве и едно вкошница ставив од $2.49, ако кликнам Buy толку ќе ми го наплати. Ова што го кажуваш 0.50 не ми излегува никаде.