Дечки ме интересира дали знаете каде да најдам слики од виноскоп, ние бевме во четвртокот и не сликаа, го прашав дечкото каде да ги најдам ми вика на официјалната страна на виноскоп, меѓутоа нема ништо
на zazabava има слики Phyramide јас имам рентано треба да имаш само биометриска од новите возачки,тие ти важат во сите земји, јас не возев , другарми возеше- он сеуште немаше извадено од новите (старите не важат) па ја земавме на мое име и немаше никаков проблем баш супер си поминавме иако се вртевме едно 15мин во круг додека да се снајдиме ама добро
Може ли да ми кажете како се вика продавницата на почетокот на трговски,сега скоро отворена е.За камења скапоцени,тие за енергија... Или ако има линк на фб пратете.
Девојки итно е. знае ли некоја да ми каже цена на дигитален апарат ама поевтин..т.е колку би чинел најевтиниот ама да не е некое ѓубре? фала ви однапред
Купи лап-топ веќе не работат ,односно фирмата им е пред затварање,а продавницата целосно.Не би ти советувала сега да купиш нешто од нив,зошто јас цела недела за производ купен од кај нив не можам да добијам сервис,а законски мораат во нареднава година ,покрај се да имаат.
Еден мој другар купи дигитален апарат со 14 мега пиксели и мемориска картичка за 4200ден,не сум сигурна ама мислам дека во АМЦ го купи, самсунг преубав е
Од што може најлесно да се направат вакви звезди, немора да се јадат http://s890.photobucket.com/albums/ac10 ... ter=images