Ако веќе е заразен со игри, може нешто тастатура, микрофон, камера, бидејќи слушалки имал. Не знам дали воопшто користат и имаат интерес сега за енциклопедии, атлс, нешто што може да му притреба за во школо. Или парче облека. Зависи и колкав буџет имаш предвидено.
Дали некој го користел течниот куркумин екстрат од натура терапи да сподели искуства како сте задоволни, дали е ефикасен?
Dali otkako ke se venchas, treba odma da smenis licna karta/pasos? Za da smenis prezime i adresa na ziveenje.. ili cim ti istecat starite i treba da gi obnovis,togas gi davas novata adresa i prezime?
Мислам дека имаш рок од еден месец за да направиш промена. Кај лични карти толерира, ама пасош, особено ако патуваш не. Јас платив казна пред години заради таква грешка. Прочитај мислам во пасошот на последната страна пишуваше.
Дали секогаш кога ќе вадам извод од матична книга на родени во забелешка ќе ме потсеќаат кога и кого сум се развела? Има ли начин да не го пишуваат тоа?
Некој што се разбира во Autocad ако може да ми помогне. Работев 3д цртеж и требаше да направам рендер. Сѐ беше во ред додека не ставив осветлување, кода ставив светло целата програма ми се закочи, за да извршам некоја команда треба да чекам минимум 2 минути за да ми проработи. Кога отварам други цртежи сѐ е во ред, но овој со осветлувањево ми прави проблем, денес само светлата ги поставував повеќе од 3 часа. Ако некој знае што е проблемот би во била многу благодарна.
Помош итно ако може.. Ми падна пегла на паркетот и има дупка сега, kako може да го поправам тоа??? И од штикли се прават дупки и од се, ама ова се приметува повеќе?
Може има ваква тема, кај да најдам тампони за уши? Добри, убави, ефикасни, лесни а да не се заглават. Користел некој, искуства?