Има во веро специјално како стикче за чистење. На уклучена пегла се премачкува (како восок се топи тоа) и ја бришеш
Добро утро феминки. Има ли случајно некој вработен/а во градска болница да прашам нешто? Може во приватна порака. Фала
PayPal-от во Македонија функционира така што, можеш да купуваш, а не можеш да продаваш, така да, ако си во Македонија, нема да можеш да го продаваш производот во странство. Но би ти препорачал на Пазар3 да пробаш да продаваш. Доста функционална страна. Многу производи сум продал од таму.
За тоа што сакав да продавам ваква страна некој ми е потребна.. ко во Северна Кореја да сум .. осечам сеееее Благодараммм
Каде во ск можам да најдам ваква наткасна? Ми треба наједноставна , бела и не толку скапа како во салоните за мебел.
Порачувал некој од бутик lenti? Се плаќа кога ќе ја добиете пратката до дома ви ја носат или се иде во пошта?
Девојки,дали би сакала некоја од вас да ми помогне во врска со интро т.е. БИО на социјалните мрежи во врска со продажба на ВНАТРЕШЕН ИНТЕРИЕР/ДИЗАЈН? Ми треба само неколку реченици но да бидат добро склопени и да привлечни. Би ви била многу благодарна