Заш неможам да си инсталирам вибер. Внесив број код се тоа и ми пише registration can’t be completed. Цел ден пробувам. И избришав апликација и пак одново и моб искл. И ништоо
Devojki neznam kade da prasam pa zatoa ovde. Da ne ispadne reklama moze i vo licna poraka da mi odgovori koj znae. Dali na moi recepti ima nagradi odnosno za odredeno jadenje ako im se dopadne dobivas nagrada i sto ako znae nekoj?
Здраво, ме интересираат две прашања во врска со зелен картон ; За колку време се вади зелен картон? И друго, сега поради ситуацијава треба тест за корона знам нешто збореа, дека со тест или вакцини само ќе може да се вади зелен картон или не е уште официјално тоа, плус кај нас сеуште нема вакцини?
https://www.bioteklab.com.mk/ Повели. Тука пишува дека лабораторијата кај зебра работи во недела до 15.30. Со оглед на фактот што таму земаат брисеви за ковид, не знам дали работи само за ковид брисеви или и за други анализи.
Во електрометал го земав мојот. Како на вентил е, го вртиш за да отвориш. Квалитетен е доста. Мислам дека околу 300 ден. беше, ама не сум сигурна, го земав пред една година.
На нови црни фармерки ми капна малку пудра за лице. Флеката и после 2 перења не излегува, а изгледа дека пробав да ја избришам со влажно марамче има како избелено кругче. Прашањето ми е, каде да најдам црна фарба за текстил и дали мислите дека тоа би помогнало? Или ако имате друг предлог како да го решам ова?
Еве морам да пишам за да некој не се за**е како мене. Значи на слика цвеќињата изгледаат прекрасно, огромни и одиш во живо ги гледаш и се прашуваш дали е тоа тоа цвеќе. Воопшто не се ефтини а и те како се мали (за таа цена).
Ова. Преефтино мајка ми го наоѓа и за 40 денари. Мрсно, зејтин, крв, запршка нема што не вади. Мене бел мантил ми беше исфлекан од мастило од пенкало, буквално пола мастило ми истече во џеб и мантилот лом а уште и бел. Само нашприцај и нека постои 5, 10 мин и пери во машина. Јас на 40 со ова го извадив мантилот скроз чист.