Имаш во Веро Џамбо ама не секогаш се наоѓаат убави платна. Во Литература во Сити Мол, имаат дел за бои и платна. Во Office Plus. Касвер-Ц, карши Соборна долж улицата. По улицата Аминта Трети пред Кашмир имаше една продавница исто ама не ми текнува како се вика. И карши Coffee Factory исто на Аминта Трети, одма на ќошот има продавница за бои и платна. Има и голем избор на четки.
Здраво, Да ми предложете цвеќари или sweet box/gazing box подароци/ изненадување кои можат да достават до адреса? За во Скопје прашувам. Тенкс!
да но мене евр втор пат ми доаѓа и денеска ми е прв ден и пред десет дена ми дојде а за да ми дојде пиев апчиња дабростон на мстичната и се јавив и таа ми рече или хормони или цикло орогиново откако ќе ми заврше совет
Ако имаш поголем буџет на располагање, @klarabojanaflora дефинитивно за ваков вид на подароци со достава. Побарај ги на инста, нарачката се прави недела дена однапред. Инаку, мислам дека и купи момент имаат достава, а можеби се и за бледа нијанса поефтини.
ама еве од како поминаа десет дена пак добив крварење дали р нормално тоа оти ги пиев апчињата или се работи за нешто други бидејќи има и црвено и кафено можно ли е да се долидтува нешто или не
Знае ли некој колку кошта инсталација на нов струјомер или како и да се вика, ми пукна филмот веќе си колекторот само проблеми имаме три зими се немам искапено како шо треба, сакам да ставам болјер нов за зимата со него да тераме, ама свекрва ми ќе галами дека пивеќе струја е, а досега ја делевме па сакам посебена сметка за кај нас, како оди тоа?
одиш во евн и кажуваш се што ти треба јас мислам дека се највеќе чини 6000 ден тоа кутијата е сега за тоа кога ќе ги делат каблите тоа за услуга чини плус
Беше 500 еур сега го намалија нешто помалку е. Инаку поднесуваш барање/молба во евн, доаѓаат, ти ставаат и толку.
На другарка дечко и порача црни тренерки, му испратија сиви, не сакаа да ги заменат и покрај тоа што нивна беше грешката, уште го убедуваа дека одбрал сиви секој со свое искуство.