Супер,само уште да има од кого да нарачам,не сум го видела по овие нашиве страни што прават порачки од Икеа.
Некој шо изработува мебел од иверица или медијапан да ти направи рамка и само огледалото внатре да се стави.
Ми треба хотел или приватно сместување кој во собата ке има џакузи Како овде нешто барам Иначе овде прашавме немаат слободно ништо
феминки, малку глупаво прашање, но како задниве седишта од коливе се спуштаат? ако има посебна тема за тоа префрлете ме
Некоја феминка компјутерџивка или што се разбира со маилови или телефони ако може по пп да ме контактира?
Здраво, не знам дали пишувам на точно место но не можев да најдам нешто поврзано со тоа што ми треба. Треба да полагам теоретски испит за Б кат. возачка, сакам да си ги симнам и испринтам прашањата (pdf или word file) но на страната на мвр кога пробувам да ги симнам како pdf ми дава server error а на линков mvr.gov.mk/vozacka-testovi/mkd/prasanja_MK.htm нема никаква опција download . Дали некој од вас случајно може да ми помогне или прати прашањава? Ви благодарам однапред
Дали некој знае некој фб/иг профил, или вебсајт, сеедно, за порачка на рамки (за слики/дипломи) со дезен и димензии по желба?