Барав каде да споделам но немаше група.. како да натерам улично маче да влезе во куќичкаа,пробав со храна,ја ставав внатре на превртена се бутка со предните шепи одвај глава и ставам само
Денес прв пат си направив профил на Zoom па ме интересира дали има ограничување временски колку можеш да присуствуваш на состаноци? Затоа што гледам има опција и за плаќање.
Ако ти го организираш состанокот 40 минути ти е бесплатно. Ако друг го организира, тој му ја мисли. Ако е подолг од 40 минути состанокот, тој што го организира ќе си плати. А тој што е поканет и присуствува колку и да трае не плаќа ништо.
Не, ако е блокнат, само од тој број не можат да ме бараат. Ама јас можам. Затоа барав дали постои друга опција
Здраво Ќе може ли да ми објасни некој од вас како се стига до 7ми спрат во соравија? Од кој влез да влезам? Не би сакала да каснам
Се допишувам со еден дечко, ми спомна да гледаме филм, е сега прашањево ми е, како се гледа така филм? Тој ми кажа за teamview вака нешто беше , но ми е страв читав и гледам дека тоа е за некој да ти влезе во пц, ќе направам на ново акаунт на лаптопот, но ме интересира колку е сигурна странава?
Хахахах, како бе да гледате на team viewer? Да не се зеза дечково? Тоа е апликација за некој да раководи со твојот компјутер, му даваш user и password и може од неговиот компјутер да извршува операции на твојот. И да, така двајцата ќе го гледате истиот филм, но нели е поедноставно секој да го пушти на својот компјутер и да гледа? Или да го гледате заедно кај тебе или кај него? Сигурно се зезал за ова...
Кажи му да гледате преку discord, еден од вас нека го стрима филмот. Искрено мене би ми било сомнително рандом дечко да ми побара да ми влезе во лаптоп и да има достапност до информации.
дали би имало проблем за склучување договор за работа(осигурување) на скратено работно време? Бидејќи сум редовен студент...Ако некој знае нешто повеќе нека пише