Најубаво ми е у Хотел Русија, голем базен, соби за чварење, плус џакузи. Имаа порано промоција некоја посабајлечки, до 2 саат попладне мислам дека беше некои 500ден. Палас и Парк се онака, солидни, у Парк има баш мал базен, па затоа не ми се свиѓа нешо многу. И коа сум више на темава, едно големо НЕ за ТЦЦ Плаза. Леп провод
Може некој да ме просветли, зошто во Шпаркасе банка бараат лична карта за да ти раситнат пари? Поглупаво нешто не сум слушнала, ама секој пат се изненадувам од тоа колку неписмени работат во банкине...
Дали The Sinner од Тес Геритсен е преведена на Македонски? Ако да, како и е насловот? @grungy и @Cosmi фала ви девојки
Јас на српско/хрватски ја имам читано, преведена е како Гријеси, Грешник. И нашиот превод би требало да е со сличен наслов.
Dali nekoj znae kade ima detska perika od prirodno vlakno..ne za maskenbal tuku za edno malo slatko djevojče koe ima zdravstveni problemi..
Дали за нарачка од $40 (два производи од иста е-продавница) од Али Експрес би се плаќало дополнителни давачки (ддв, царина)?
Мислам дека веќе во банките за секоја услуга се бара лична карта. Значи штом се обратиш на шалтер, ти бараат лична карта. Мада Шпаркасе можда бараат за да имаат каква - таква утеха дека некој влегол кај нив.
https://intercomp.com.mt/product/ga...ium-bezel-with-orchid-case-and-silicone-band/ Некој/а да не има ваков модел да ми каже дали има јаки вибрации на алармот за спиење? Ми треба да ме буди наутро бидејќи цврсто спијам.
Оф- топик, ама пробај симни ја Shake- It Alarm. Освен оваа апликација ништо друго не ме буди, бидејќи треба да го тресам телефонот за да се угасни алармот
Уште едно прашање, пратка од Guess ми ја пратиле преку ДХЛ но не добив мејл, а избрав фри шипинг. Дали ќе платам нешто?
Здраво, имам два фустана летото ги купив ама не ги носев и не приметив дека се проѕирни т.е. не се многу но, сепак не сакам така, да не должам многу, постои ли можност да идам кај шнајдер да стави подстава или нема да личи? Бел и црн ми се фустаните, убави ми се допаѓаат ама не ми е пријатно така да ги носам, не се многу како проѕирни ама сепак...знаете ли друга идеа?