Имаше салони каде што шишаат и донираат коса. Прашај ги нив дали би сакале да донираат, или пак како можеш ти да купиш една.
Може ли тие кои што имате од овие новите паметни часовници да ми кажете што функции има, сакам на маж ми да купам, и предложете ми некој добар со пристојна цена од кој сте задоволни
Да не сте ја виделе во некоја од нашите книжарници The Secret History од Donna Tartt, преведена или на англиски јазик?
@jok prasav vo medikusnelp imaat edna ama sinteticko vlakno..@edna_malecka ne sum od sk ako imas br od nekoj takov salon pisi mi ..sepak vi blagodaram
Провери во Академска Книга и во Литература, ако ги има, таму ќе ги најдеш. А ако не, во секое време можеш од тука да ја најдеш по ниска цена. Еве ценовник.
Zdravo. Neznaev kade da go postavam ova prasanje pa ja najdov ovaa tema . Premestete ako ne e xa tuka. Bev na trudnicko do vcera no morav da dadam otkaz bidejki nema koj da mi go cuva deteto. Sakam da se prijavam vo socijalno za da imam zdrastveno osiguruvanje. Pa me interesira sto dokumenti ke mi trebaaat i dali kerkami ke bide osigurana preku mene za zdrastvo i dali ke treba i nejzini dokumenti da odnesam za prijavuvanje? Ona ima 9 meseci
Ќерка ти мислам дека преку таткото доколку е вработен и ти исто можеш преку него. Доколку сакаш преку фонд ,за тебе, не сум сигурна ама мислам копија од л.карта и копија од извод на раѓање. Најубаво да одиш да прашаш,не сум сигурна и можеби има измени.