Не, јас додека студирав бев осигурана на пола работно време. Само на студентски може некоја да ти направи проблем така да подобро не спомнувај дека работиш плус.
Јас ги ископирав со десен клик директно принт и си обележав кои страни, за Б категорија до 154 страна.
Девојки имам едно прашање, соодветната тема не е многу активна, па се надевам тука ќе добијам одговор. Сакам маска за лице, да се лупи како онаа црната, за акни, мрсна кожа, црнки. Што би ми препорачале и каде да барам?
Во ДМ има разновидни маски. Не знам да ти препорачам маска за твоите потреби бидејќи не сум ги имала тие проблеми.
@Suhan можеш да се јавиш во здружението Борка. Они имаат перики кои ги позајмуваат, е сега не знам дали има детски ама најубаво да прашаш. Можеби и ќе те упатат ако знаат каде има на друго место, имаат искуство со вакви работи.
Јас ја користам златната на Avon Anew. За младешки изглед пишува дека е, ама уствари ми ја препорачаа и навистина после првото користење осетив мала промена. Скоро почнав, па се надевам на добри резултати.
Сакам да ставам гелни нокти, може ли да ми предложите некој што работи во ова корона време? Само во близина на центар на Скопје и да не е над 1.000
Доколку си во брак оди преку сопругот Ако не треба копија од лк, извод од тебе и детето и книшки здравствени и да тогаш и детето е преку тебе
Да не знае некој дали има казна и колкава ако подолг период сте одложиле обновување на лична карта? Требаше у септември да ја продужим али пасошов ми завршува работа и само си одлагам ве молам пишете ако знаете.