Како си направи а не знаеш до кај да бидат? Нема правило иначе..онака како што ќе стои на формата на твоето лице
дали некој знае колку ќе се плаќаат попишувачите? гледам има излезено конкурс па не знам дали да се пријавам
Дали на форумов има член/ка што беше првенец на генерација/матурант на кој/а Шилегов и додели награда, да ми се јави во порака?
И јас истата информација ја дознав. Дали знаете што активности,работни обврски ќе имаат реонските инструктори ?Гледам дека бројот е помал во споредба со реонските попишувачи.
Дали некоја била во Џамбо пред скоро да ми каже дали има црни рамки за на ѕид поголеми и како е со цени?
Кој е подобар звучник од овие jbl или sony? Конкретно од овие, со цена се скоро исти со тоа што за 200 ден. е поскап jbl
Дали има некоја да ми препорача студио каде што може и да ме нашминкаат и да ми ја напраат косата не нешто посебно и да имаат разумни цени?
Би ти препорачал Сони. Подобар квалитет на музика, подолготраен, подобар бас. Единствено JBL е подобар во блутут конекција.
Па мислам дека 20 илајди денари можно е да се зеде, тетками пред многу години вршела попис и многу добри пари зела, добро плаќаат за тоа
Дали за пакет (подарок) кој е пратен од Германија за Македонија преку DHL, и на кој е назначено дека вредноста му е 10-15€, тука во Македонија би им платила нешто плус на DHL при подигање на пратката? Знам дека за пакети до вредност од 90€ не треба да се плаќа ништо додатно, но се имам изначитано секакви искуства со DHL па не знам што да очекувам.
Мајка ми беше попишувач во 2011, кога го прекинаа пописот. За 10 дена и дадоа 2.000 и нешто. Така да, се сомневам сега дека за 21 ден да им дадат и 100€. Инаку не знам сега за колку време ќе им префрлат пари на трансакциска с-ка, ама на мајка ми во 2011 год. дури после околу 6 месеци од прекинувањето на пописот и дадоа пари за тие 10 дена што беше попишувач.